Tájékoztató a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjrendszerről 2022

Tájékoztató a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjrendszerről 2022

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei évben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2022. évi pályázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.

Tamási Város Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió Ft támogatást biztosít.
 
Az aktuális pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok a www.emet.gov.hu oldalról tölthetők le ( https://emet.gov.hu/bursa-2022-a-felhivas-palyazok-reszere/az „A” típusú pályázathoz, https://emet.gov.hu/bursa-2022-b-felhivas-palyazok-reszere/a „B” típusú pályázathoz).

Tájékoztatjuk az Ösztöndíjrendszer 2022. évi fordulójával kapcsolatban érdeklődőket, hogy a pályázat benyújtása 2021. október 5. – 2021. november 5. között lehetséges.

A pályázat beadásához – amennyiben a pályázó még nem regisztrált az EPER-Bursa rendszerben – a pályázónak saját magának kell regisztrálnia (https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx).

A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a személyes és pályázati adatait, ezt követően a pályázati űrlapot ki kell nyomtatni és aláírás után a Tamási Polgármesteri Hivatal (Tamási, Sza-badság u. 46-48.) Fsz. 18. számú irodájába behozni a szükséges mellékletekkel együtt.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes.

Bővebb tájékoztatót a www.emet.gov.hu honlapon, illetve telefonon (74/570-800/118) vagy e-mailben (angela.botos@tamasi.hu) kaphatnak Botos Angéla ügyintézőtől a tisztelt érdeklődők.

A pályázati anyag benyújtása a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében hétfőn (8:00 – 11:30, 12:30 – 18:00 óra) és csütörtökön (8:00 – 11:30, 12:30 – 16:30 óra), a fenti elérhetősége-ken előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a hivatal épületében – a belépést követően - a kézfertőtlenítés kötelező. Kérjük, hogy egy háztartásból egy fő intézze a saját, vagy hozzátartozója felsőoktatási ösztöndíj pályázati ügyét.

 

Tamási Város Önkormányzata

 

A pályázati kiírások és a pályázathoz csatolandó mellékletek ide kattintva letölthetőek!

Előző Lakossági tájékoztató zöldhulladék égetésről