Foglalkoztatási paktum létrehozása Tamási és Dombóvár városok környezetében

Támogatási szerződés száma: TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00002
Projekt kezdete: 2017.03.01.
Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2020.02.28.
Projekt összköltsége: 250.000.000 Ft
Támogatás intenzitás: 100%

A területi foglalkoztatási megállapodások célja és hozama az, hogy megteremti a munkaerő-piaci szereplők közötti együttműködés lehetőségét, szerződéses kereteit. Így az érintettek közösen meghatározott foglalkoztatáspolitikai és munkaerőpiac-politikai célokat és intézkedéseket fogalmazhatnak meg, és ennek érdekében egyesíthetik saját erőforrásaikat, eszközeiket, közös felelősségvállalás alapján, együttes aktivitással, a szinergikus hatásokat kihasználva, növelve a célok elérésének esélyeit.

Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága (1051 Budapest, József nádor tér 2-4.) és Tamási Város Önkormányzata (7090 Tamási Szabadság u. 46-48.) között Támogatási Szerződés jött létre 2016. december 23-án.

A közösségi gondolkodásmód, a „nyerjünk együtt” kultúra alakítása, a térség  szereplőinek együttműködése, illetve a térség kohéziójának erősítése önmagában is alapvető jelentőségű cél. Ehhez azonban közösen kell hasznosítani az erőforrásokat, meg kell oldani a problémákat.

A projekt megvalósításában részt vevő konzorciumi tagok:


Támogatást igénylő: Tamási Város Önkormányzata

Konzorciumi partnerek:

  • Dombóvár Város Önkormányzata
  • Tolna Megyei Kormányhivatal
  • Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület

Honlap: www.tamasidombovarpaktum.hu

www.tamasidombovarpaktum.hu
Előző Tamási a kerékpárosbarát város