Lakossági tájékoztató barnakőszén igény felmérésről

Tisztelt Tamási lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult háborús helyzet és a bevezetett gazdasági szankciók következtében drasztikusan megemelkedett energiaárak mellett a Kormány célja továbbra is az, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag, így a barnakőszén is. Ennek érdekében Tamási Város Önkormányzatán keresztül felmérés indul, hogy Tamási településen hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

A fentiek alapján kérjük, hogy amennyiben háztartása rendelkezik barnakőszén felhasználásra alkalmas fűtőberendezéssel és tervezi azt, hogy a 2022/2023-as fűtési szezonbanbarnakőszénnel kíván fűteni, úgy várható felhasználási igényét 2022.szeptember 29-ig jelezze a Tamási Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodája felé az alábbi adatok megadásával:

név:
barnakőszén tervezett felhasználás címe:

barnakőszén igényelt mennyiség mázsában kifejezve:

Igényét a 74/570-800/111-es telefonszámonLukácsné Tóth Edit részére, vagy emailben a toth.edit@tamasi.hu email címen jelezheti.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

 Tamási Város Önkormányzata

Előző Meghívó a 2022. szeptember 28-i testületi ülésre