Lakossági tájékoztató a rendezési terv felülvizsgálatáról

Tamási Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt lakosságot, hogy, - jogszabályi kötelezettségeinek eleget téve - elkészíttette a település teljes közigazgatási területére vonatkozó új településrendezési tervét.

A tervezés során elkészült a város Településszerkezeti terve, mely a településfejlesztési koncepcióban foglalt célok megvalósítását biztosítja, a település szerkezetét, a területfelhasználást és a műszaki infrastruktúra-hálózatok elrendezését határozza meg.

A munka keretében elkészült a Helyi Építési Szabályzat is. A szabályzat a szerkezeti tervvel összhangban, a helyi sajátosságoknak megfelelően határozza meg az építés rendjét önkormányzati rendeletben, melynek mellékletét képezik a Szabályozási tervlapok.

A lakosság tájékoztatása céljából Tamási Város Önkormányzata lakossági fórumot tart.
Lakossági fórum időpontja: 2020. november 18. (szerda) 10:00-14:00-ig.
Helyszíne: Tamási Polgármesteri Hivatal földszint 14. sz. iroda

A járványhelyzetre való tekintettel felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a rendezvényen egyéni konzultációra lesz lehetőség.

Észrevételeit, véleményeit a partnerségi rend szabályzata alapján teheti meg 2020. november 26. napjáig írásos formában a Polgármesteri Hivatal címére (7090 Tamási, Szabadság u. 46-48. földszint 14. sz. iroda) vagy elektronikus úton az: epitesugy@tamasi.hu email címre elküldve.

epitesugy@tamasi.hu

A Tamási Rendezési terv felülvizsgálatához elkészült tervek ide kattintva letölthetőek!

Tamási Város Önkormányzata

A Tamási Rendezési terv felülvizsgálatához elkészült tervek ide kattintva letölthetőek!
Előző Tájékoztató a 65. számú főút melletti zöldfelület elkerítéséről