Interjú Koi Gergővel, a Happy Street Band vezetőjével + GALÉRIA

2016. január 23-án, szombaton 19:00 órától került megrendezésre az ország első nagyszabású Brass Band Estje Tamási városában, melyet Koi Gergő, a Happy Street Band zenekar vezetője hívott életre és ahová több mint 300-an látogattak el.

A rendezvény lebonyolításában oroszlánrészt vállalt Tamási Városa és a Tamási Művelődési Központ.

A koncert fellépői a kaposvári Maniac Brass Band, őket követte a házigazda Happy Street Band és az estét zárta a pécsi PTE Brass Band. Az estéről Koi Gergő a Happy Street Band vezetője mondta el tapasztalatait.

Hogyan látod az eseményt, mennyire tartod sikeresnek?

Amit először szeretnék kiemelni, hogy a város és a Művelődési Ház lehetővé tette és anyagilag finanszírozta az elképzeléseimet. Szeretném megköszönni a fellépő zenekaroknak és zenészeiknek, hogy elfogadták a meghívásomat és színvonalas produkcióikkal nagyon jó hangulatot teremtettek és emeltek az est fényét. Köszönet illeti Horváth Zsoltot, aki a tőle megszokott magas színvonalon konferálta az eseményeket. Örömteli volt azt látni, hogy milyen sokan látogattak el a téli hideg ellenére. Összességében tehát sikeresnek tartom az rendezvényt és a visszajelzésekből is az derül ki számomra, hogy a fellépők és a hallgatóság is egyaránt nagyon jól érezte magát.

Számíthatunk esetleg arra, hogy nem volt egyedülálló e a Brass Band est és a jövőben lesz folytatása?

Terveim szerint idővel ez az est tovább fejlődik rézfúvós zenekarok találkozójává, a későbbiekben pedig esetleg egy zenei fesztivállá nőheti ki magát. Mindenképpen az a célom, hogy a jövőben újabb rézfúvós bandákat hívjak meg és ezzel hagyományt teremtsünk Tamási Városában.

Koi Gergőnek és a Happy Street Band-nek további sok sikert kívánunk!

Galériához kattintson a képre!

Galériához kattintson a képre!

Fotó: Wolf Dávid

Előző Szelektív hulladékok gyűjtése 2016.