Felhívás karácsonyi vásáron való részvételre

Várjuk azon kézművesek, népművészek, iparművészek, alkotók és kézműves élelmiszert készítők (természetes személyek, vállalkozók, gazdálkodó társaságok) jelentkezését, akik az adventi és karácsonyi hagyományok hangulatához illeszkedő, színvonalas kézműves termékekkel, valamint a télhez kötődő ételekkel és italokkal részt vennének a rendezvényen.

VÁSÁR ADATAI
Helyszín: Tamási, Túrmezei Erzsébet rendezvénytér (Városi Művelődési Központ előtti tér)
Időpont: 2015. december 19-22.
Kötelező nyitva tartás: minden nap 10.00–20.00
Pályázat beadási határideje: 2015. november 20.

Jelentkezni pályázati adatlap kitöltésével lehet, amelyhez az árusítani kívánt termékekről, termékcsoportokról 4 db fotót kell mellékelni.

Pályázati adatlap letölthető ide kattintva, vagy a Városi Művelődési Központban személyesen vagy e-mail-ben kérhető 2015. november 12-től (Városi Művelődési Központ Tamási, Szabadság u. 50. e-mail: vmk@t-online.hu).

A Városi Művelődési Központ, mint rendező a karácsonyi vásár ünnepi jellegének megtartása érdekében kizárólag az adventi hangulatot teremtő szolgáltatások, illetve a karácsonyi ajándékozással kapcsolatos színvonalas tárgyak kereskedelmét kívánja elősegíteni, így a kiírásnak nem megfelelő jellegű és minőségű árutermékeket árusító jelentkezőkkel (pl. konfekcióipari termékek, gyenge minőségű gyerekjátékok) nem köt szerződést.

A felhívásra jelentkezőkkel hely függvényében a művelődési központ köt szerződést.

Amennyiben a vásár ideje alatt a bérlő nem a vállalt terméket árusítja, szolgáltatásokat nyújtja, a művelődési központ jogosult a szerződés azonnali felbontására.

Pályázati adatlap letölthető ide kattintva
vmk@t-online.hu
Előző Bál a gimiért