TeSzedd akció Tamásiban

A Tamási Polgárőr Egyesület szervezésében került megrendezésre az idei TeSzedd akció - mivel az eddigi kísérleteket a szemétszedési akción, való részvételen illetve a hatékony szemét eltakarítási akción „rendre” elbuktunk, mert csak mi polgárőrök voltunk, most megtört a jég.

Péter Csaba az egyesület elnöke, koordinátorként regisztrált az akcióba, melyre több civil szervezetet is megkeresett, beszervezett, ami nem maradt eredménytelen. A Polgárőrök segítségével a közös szemétszedés, eredményesnek mondható.

Igaz, hogy nem sok szemétre akadtak a lelkes gyűjtögetők, ami a városban dolgozó közmunkások és vezetőik érdeme, de mindenesetre egy kis csapatépítési gyakorlatnak nagyon megfelelt az esemény. Az égiek is méltányolták a lelkesedést, és nem szegték kedvünket esőzéssel, széllel. A szép pénteki délután alkalmas volt megvalósítani a feladat végrehajtását.

Köszönet a Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület, Tamási –nak, Tamási Szabadidő és Sport Egyesületnek-nek, Tamási MTB Sport Club-nak továbbá azoknak a diákoknak, civileknek, valamint az ÉVÜ Kft-nek illetve Bakó József Úrnak és munkatársainak a gépkocsival való szemétszállításért… és nem utolsó sorban a Tamási Polgárőr Egyesület tagjainak, akik részt vettek a megmozduláson!

Péter Csaba elnök Tamási P.E. / Tolna megye

forrás: polgarorok.hu

polgarorok.hu
Előző Meghívó a Tamási Város Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat közgyűlésére