Tájékoztató a Prim-met Kft. vízmérőkre vonatkozó ajánlatáról

Tájékoztató a Prim-met Kft. vízmérőkre vonatkozó ajánlatáról

Tisztelt Lakosság!

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nek jelenleg nem stratégiai partnere a Prim-met Kft., sőt még a regisztrált tervezői között sem szerepel a vállalkozás.

A DRV Zrt. szolgáltatási területén nyilvántartásba venni kívánt mellékvízmérők esetében a plombálást csak a DRV Zrt. végezhet, ezért a tájékoztatóban szereplő teljes körű ügyintézés, plombálás ígérete félrevezető. Társaságunk jelenleg kizárólag a társasházi lakóközösségek számára kínál plombálási díjkedvezményt a már meglévő, a DRV Zrt.-nél nyilvántartott hagyományos mellékvízmérők távjeladós mellékvízmérőre történő cseréje esetén. A díjkedvezmény, és a távleolvasási rendszerbe való integráció részletes feltételeit társaságunk közzétette honlapján, amely értelmében az idei évben a DRV Zrt. 90% plombálási díjkedvezményének igénybe vételéhez a jelentkezési határidő 2021. augusztus 15. napján lejárt, amely a kiadványban pontatlanul szerepelt.

Az okosmérők nem társasházi felhasználását, valamint a locsolási mellékvízmérők okosmérősítését nem javasolja társaságunk. A díjkedvezmény és a walk by típusú távjeladós mellékvízmérő leolvasás – a Prim-met Kft. tájékoztatójával ellentétben – nem érvényesíthető a csak locsolási célú mellékvízmérők távjeladósításakor.

Amennyiben a vállalkozó tájékoztatója eljutott önökhöz, kérjük, hogy az abban foglaltakat a fenti pontosítások figyelembevételével tekintsék mérvadónak.

Kérjük, amennyiben távjeladós mellékvízmérők telepítését tervezik, minden esetben jelezzék írásban a tavleolvasas@drv.hu e-mail címen, vagy ingyenesen hívható (+36 80 240 240) telefonos ügyfélszolgálatunkon.

Tisztelettel:

Szebényi Tibor
értékesítés vezető

Kovács Anita
igazgatási és kommunikációs vezető

Előző Október 23. - A szabadság napja