Szelektív hulladékgyűjtés

Tisztelt Tamási Lakosság!

Ismételten tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy Tamási Város Önkormányzata tovább folytatja a szelektív gyűjtőedények kiosztását. Aki jogosult a 240 literes szelektív gyűjtőedény átvételére és még nem vette át, az a Deák Ferenc utca 28. szám alatti önkormányzati telephelyen megteheti az alábbi időpontokban.

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 8:30 – 15:30 óra között
Péntek: 8:30 – 12:00 óra között.

Az átvételhez kérjük, hogy hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját. A Biokom Kft-vel kötött hulladékelszállítási közszolgáltatási szerződésben szereplő személy illetve meghatalmazottja jogosult az átvételre.

A szelektív gyűjtőedényre igényt tarthat minden olyan háztartás, amely szerződésben áll a szolgáltatóval (Biokom Kft.), családi házas övezetben van és nincsen tartozása a szolgáltató felé. Felhívjuk figyelmüket, hogy Kishenye és Fornád városrész is belterületbe tartozik, tehát az egyedi szerződéssel rendelkezők jogosultak a gyűjtőedények átvételére!

!!! Fontos információ: több háztartásnál előfordul, hogy a 240 literes szelektív gyűjtőedénybe nem fér bele az összegyűjtött hulladék. A szolgáltató a gyűjtőedény mellett áttetsző fóliába/zsákba elhelyezett szelektíven gyűjthető hulladékot is elszállítja !!!

Kérjük a családi házas övezetben lakókat, hogy ne a társasházi övezetbe telepített gyűjtőszigeten helyezzék el a hulladékot!

Tájékoztatjuk egyben a társasházi övezetben lakókat, hogy a gyűjtőszigetek körül kialakult rendezetlen állapotokat a szolgáltatóval közösen heteken belül rendezni fogjuk!

Fontos információ:
240 literes szelektív gyűjtőedénybe
szelektíven gyűjthető

Tamási Város Önkormányzata

Előző Szúnyogirtás