Szavazzon Ön is!

Hogy a legtöbb szavazatot a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. és általa Tolna vármegye természeti szépségei kapják!

Fotó: Göbölös Péter
Fotó: Göbölös Péter

„Tolna vármegye erdeiről eddig kevesen hallottak, nos annál meglepőbb lesz, ha az Agrárminisztérium állami erdőgazdaságokat bemutató sorozatát megtekinted, köztük nem utolsó sorban a változatos Tolnai, vadregényes erdőket. Magyarország majdnem összes erdőtípusa megtalálható itt, a Duna-menti ártéri erdőktől az árvalányhajas homoki gyepekkel tarkított ligeterőkön keresztül a bükk elegyes szurdokerdőkig, miközben a Tolnai Zöldút mentén skanzen jellegű sváb falvakkal, gróf Apponyiak, Esterházyak hagyatékaival és hangulatos erdei kápolnákkal, vagy jobbnál jobb borokkal is találkozhatsz.

Szavazz Magyarország legszebb erdejére az Agrárminisztérium oldalán!”

Facebook: Agrárminisztérium
Közlemény: kormany.hu

Miklósvári Vadaspark
Miklósvári Vadaspark

 

A verseny 22 hétig tart, az az mindenki 22 hét hétig gyűjthetik a cégek és tájak a szavazatokat és aktivizálhatjuk a szavazókat. Dr. Nagy István miniszter úr a játék végén jelenti be Magyarország legszebb erdejét/helyszínét és elismerő oklevelet fog át adni az adott állami erdőgazdaságnak.

Hetente zajlik egy-egy sorsolás, amikor a felajánlott nyereményeiteket sorsoljuk ki, de ezzel a szavazás nem zárul le. A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a képet/képeket likeolja a szavazó, illetve kövesse az Agrárminisztérium Facebook oldalát. Minden képre 22 hétig adhatóak le a szavazatok, illetve ahogy felkerülnek a fotók onnantól kezdve a játék végéig."

Előző Lakossági tájékoztatás - IV. számú háziorvosi körzet