Sajtóközlemény

A Tamási Innovációs Központ Nonprofit Kft-nél lefolytatott vizsgálat eredményéről.

Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Tamási Innovációs Központ Nkft. 2013., 2014. és 2015. I. félévi teljes pénzügyi - számviteli vizsgálatával – különös tekintettel az Nkft. közreműködésével megvalósuló európai uniós pályázatok azon részeire, kapcsolódó szerződésekre és a közbeszerzési eljárásokra, amelyekre vonatkozóan az Nkft. megbízással rendelkezett – külső szakértő céget, a MONETA Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft-t bízta meg. A vizsgálatot Tóth József könyvvizsgáló végezte.

A lefolytatott vizsgálat alapján a jelentés elkészült, a vizsgálat eredményeinek összegzését, a megfogalmazott javaslatokat jelen sajtóközlemény mellékleteként tesszük közzé, figyelemmel az üzleti titok és a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok betartására.

A független szakértő megállapításai alapján az önkormányzat az Állami Számvevőszék ellenőrzését kezdeményezi. Az ellenőrzési vizsgálat célja, hogy meggyőződjünk arról, hogy az Nkft. törvényesen működött és felelősen gazdálkodott-e a közpénzekkel.

Tamási, 2015. szeptember 3.

sajtóközlemény mellékleteként tesszük közzé


Porga Ferenc
polgármester

A sajtóközlemény melléklete letölthető innen! (PDF)

A sajtóközlemény melléklete letölthető innen! (PDF)
Előző „Mozdony és madárfütty”