Polgárőreink, akik egész évben vigyáznak ránk, most a Tamásiak segítségét kérik

Péter Csaba levele a Tamási lakosokhoz, vállalkozókhoz

Tisztelt Tamásiak - Tamási vállalkozók!

A Tamási Polgárőr Egyesület 2015. évben 805 esetben, összesen 5399 órát töltött el szolgálatban, melyhez 11 647 km gépkocsi futás párosult, mely a tagság létszámára levetítve 190 óra/fő.
Úgy gondolom, hogy kiemelkedő teljesítmény ez az egyesület részéről, annak ellenére, hogy a tagság 1/3 része inaktív volt a szolgálatok ellátása terén.
Mert ugye azt mindenki tudja, hogy a Polgárőrök szabadidejükből, családtól, barátoktól, pihenésből „elcsent” időben, ellenszolgáltatás nélkül végzik önként vállalt feladatuk teljesítését!
Mint minden évben az idén is megrendezésre kerül a Tolna megyei Polgárőr találkozó Bátaszéken, ahol a polgárőrök egy kicsit lazíthatnak a mindennapos munka és szolgálat ellátás után! Évente EGY nap, ami a mienk! Amikor találkozhatunk a megyén belüli egyesületek tagjaival,  ami „szakmai” megbeszélésekre, tapasztalatcserére ad alkalmat.
Amiért most írok… Segítséget szeretnék kérni az egyesület tagságának nevében ahhoz, hogy az idei évben is eljussunk erre a rendezvényre. Melyen a Tamási P.E. foci csapata is delegálja magát egy kispályás foci körmérkőzés erejéig, ezzel is öregbítve a városunk hírnevét!
Mivel, a működési támogatásunk jelentős részét a szolgálat zavartalan ellátására, gépkocsik karbantartására, üzemanyag költségre, illetve technikai eszköztárunk bővítésére fordítjuk a köz szolgálatára, így az ilyen „kiruccanásra” már nem futja  a keretünkből.
Ehhez kérném az önök segítségét… nekünk minden forint számít!
KÉREM TÁMOGASSA  TAMÁSI POLGÁRŐR EGYESÜLETET lehetőségéhez mérten, hogy érezzük, nem hiába való az önkéntes munkánk amit önökért, lakókörnyezetünkért, a köz javára teszünk!

Tamási Polgárőr Egyesület számlaszáma :   71800219-10002199 Hungária Takarék
e-mail cím: chefno1@freemail.hu
Telefonszám: +36-30-997-3902 /Péter Csaba/

Támogatásukat tisztelettel köszönjük!

Péter Csaba elnök /Tamási Polgárőr Egyesület

Előző Véget ért az „Alkotók közössége” nyári tábora