Önkormányzati Nyári Napközis Tábor 2016

Tamási Város Önkormányzata a nyári szünidő időtartamára nyári tábort hirdet. A hosszú nyári szünet sok szülő számára problémát jelent a kisgyermeke elhelyezése, felügyelete miatt. A tábor ideje alatt két pedagógus felügyel a gyermekekre, továbbá részükre programok is megszervezésre kerülnek (kirándulás, strand stb.) A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna).

A jelentkezéskor külön kell jelölni, hogy milyen időszakra, mely napokra igénylik a felügyeletet, s ennek megfelelően a tábor díját előre, heti bontásban kell befizetni legkésőbb a hét első munkanapján 10 óráig. A leadott igény később módosítható, de csak abban az esetben, ha az igénylő a lemondás vagy igénylés napja előtt legalább 2 munkanappal korábban azt jelzi.

A felügyeletért fizetendő díj magában foglalja az étkezést, felügyeletet, egyéb eszközök biztosítását (papír, írószer), programok szervezését. (A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. § értelmében ingyenesen étkező tanulóknak étkezésért díjat nem kell fizetniük.)

Felhívjuk a figyelmet azonban arra, amennyiben – igény és megfelelő számú jelentkező esetén – olyan program kerül megszervezésre, mely a befizetett díjból nem fedezhető, úgy ahhoz a szülőnek külön hozzá kell járulnia, azt tehát a tábor díja nem foglalja magában (például egy olyan kirándulás, ahol belépőjegyet kell fizetni).  

A tábor ideje: 2016. július 4-től augusztus 12-ig

A tábor helye: Tamási Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 7090 Tamási, Szabadság utca 46-48.
A napi felügyelet időtartama: minden munkanap 7.45-től 16.00-ig.
A táborért fizetendő díj: 5000,- Ft/hét (ingyenesen étkezők esetében 2000,- Ft/hét)

FELHÍVJUK A FIGYELMET ARRA, HOGY A TÁBOR MEGFELELŐ SZÁMÚ JELENTKEZŐ HIÁNYÁBAN – LEGALÁBB 8 FŐ – NEM KERÜL MEGSZERVEZÉSRE!

Jelentkezni június 5-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve annak a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal portáján (Tamási, Szabadság utca 46-48.) történő leadásával.

a tábor díját előre, heti bontásban kell befizetni
FELHÍVJUK A FIGYELMET ARRA, HOGY A TÁBOR MEGFELELŐ SZÁMÚ JELENTKEZŐ HIÁNYÁBAN – LEGALÁBB 8 FŐ – NEM KERÜL MEGSZERVEZÉSRE!

Jelentkezési lap

Jelentkezési lap
Előző Czink Judit a Tamási Művelődési Központ élén!