Megújul a központi buszmegálló tere

Tisztelt Lakosok, Tisztelt Tamási Városába Látogatók!

Tamási Város Önkormányzata a Tamási, Szabadság u. 35. szám alatti Szolgáltatóház előtti központi buszmegálló területét szeretné a mai kornak és elvárásoknak megfelelően felújítani, méltó módon illesztve a városközponti élet és megjelenés eszméjéhez.

A megújuláshoz szükséges munkálatok 2015. október 20-tól kezdődnek, a forgalmi rend változás 2015. október 26-tól várható, befejezése a karácsonyi, ünnepi időszakot megelőzően tervezett, időjárás függően.

A kivitelezés részben érinti a tömegközlekedési forgalmat. Lehetőség szerint a forgalmi rend minimális megzavarásával szeretnénk a kivitelezési időszakot lebonyolítani, így a távolsági buszjáratok fel- illetve leszállási helye e tekintetben nem módosul, a kivitelezés idejére a jelenlegi buszok számára kialakított öbölben kerül kialakításra az ideiglenes felszállóhely, melynek használatát a munkaterület közelsége és a forgalom miatt szintén kellő körültekintéssel lehetséges megvalósítani.

A gyalogos közlekedési rend és a várakozás lehetősége a kivitelezés időszaka alatt a környező, munkaterületen kívüli járdaterületekre korlátozódik, melynek balesetmentes használata fokozott figyelmet és körültekintést igényel. A korlátozott térhasználat idején a környező, érintett üzletek látogathatósága ideiglenes közlekedési úttal biztosítva lesz.

Az érintett terület frekventált része a városnak és a közlekedésnek, így a kivitelezés ideje alatt kérem Tisztelt Érintettek türelmét, területet használók fokozott figyelemét és kellő körültekintését.

Tisztelettel:

Porga Ferenc
polgármester

Előző Vigyázzunk a focipályára!