Lezárult a 2021-es „Tiszta Porta Virágos Kert” program

Lezárult a 2021-es „Tiszta Porta Virágos Kert” program

Tisztelt Tamási lakosok!

Tamási Város Önkormányzata a 2021. évben is meghirdette a „Tiszta Porta Virágos Kert” programot, melynek célja volt elismerni, értékelni mindazon lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, rendezettségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez, a városi környezet szebbé tételéhez, így a lakosság életminőségének javításához, a zöldfelületek példamutató kialakításával, tiszta, rendezett, virágos városkép létrehozásához.

A program lebonyolításában a Tamási Polgármesteri Hivatal munkatársai, a Tamási Művelődési Központ dolgozói, a Tamási Aranyerdő Óvoda pedagógusai, a város főkertésze és a külterületi biztosok vettek részt, összesen 19 fő.

A bizottság tagjai június 1. és július 15. közötti időszakban egységes elvek alapján 3875 ingatlant pontoztak és azok közül választották ki az elismerésre érdemes portákat. Azok az ingatlan tulajdonosok, akiket a bizottság arra érdemesnek talált, (összesen 370 db) „Tiszta porta virágos kert” feliratú emléklapot vehettek át. A program lezárására 2021. szeptember 8-án, a polgármesteri hivatal dísztermében került sor, ahol a családi ház, társasház, lakásszövetkezet és sorház kategóriában az első hat helyezett, a helyi vállalkozás, kereskedelmi és vendéglátó egység kategóriában az első három helyezett vehette át a nyereményét. A díjátadó során a polgármester úr kiemelte, hogy „a program legfontosabb célja, hogy a jó példákat erősítsük, akik igényesek saját környezetükre, ennek a programnak nincs vesztese, csak nyertesei vannak, mert minél rendezettebb, mutatósabb egy porta annál szebb, élhetőbb a lakókörnyezet, annál otthonosabb városunk!” A program várhatóan a 2022-es évben is folytatódik.

Tamási Város Önkormányzata

 

Előző Meghívó a 2021. szeptember 29-ei testületi ülésre