Lakossági tájékoztató barnakőszén megrendeléslehetőségéről

Tisztelt Tamási Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult háborús helyzet és a bevezetett gazdasági szankciók következtében drasztikusan megemelkedett energiaárak mellett, a Kormány célja továbbra is az, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag, így a barnakőszén is, ezért indította el a Kormány aBarnakőszén programot, lehetőséget adva a lakosságnak a 2023/2024-es fűtési szezonban a barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához.

A lakossági megrendelések leadására az állami tulajdonban lévő Ormosszén Szénkitermelő és Kereskedelmi Zrt. webáruházán keresztül nyílik lehetőség. A webáruház az alábbi linken érhető el: https://hazaiszen.hu. Az árak a honlapon megtalálhatóak, amegrendelések leadására weblapon történő regisztrációt követően nyíliklehetőségaz alábbi elérési útvonalon:
Árak/Önkormányzati megrendelőlap magánszemélyeknek.

Azoknak a Tamási lakosoknak, akik nem rendelkeznek internet eléréssel és a rokonok, ismerősök segítségét sem tudják igénybe venni, a rendelés leadásábanTamási Város Önkormányzatának munkatársa segítséget nyújt, aki ügyfélfogadási időben (hétfőn: 8:00-18:00 és csütörtökön: 8:00-16:30 között) a Tamási Polgármesteri Hivatal (7090 Tamási, Szabadság u. 46-48.)portáján megtalálható.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Önkormányzat kizárólag közvetítői feladatokat lát ela megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

Megértésüket köszönjük!

Tamási Város Önkormányzata

Előző Háztartási napelemes rendszerrel rendelkező ingatlantulajdonosok– FIGYELEM!!!