Járdák felújítása

Tamási Város Önkormányzata célul tűzte ki, hogy az idei évtől nagyobb figyelmet fordít a közterületi járdák helyreállítására, javítására. A járdák helyreállítását részben önerőből, részben a lakosság által fizetett ún. „magánszemélyek kommunális adójából” származó bevételből kívánja fedezni.

Az alábbi járdaszakaszok helyreállítását tervezzük a 2016. évben:

Kossuth tér 5-6. számú ingatlanok előtti szakasz (Gesztenye sor patika környezete), Szabadság utca 67. és a Zrínyi utca 3. közötti szakasz, a Zrínyi utca déli oldalán, Béri Balog Ádám utcai járdák, parkoló rendbetétele (óvoda környéke), Béri Balogh Ádám utca és az Árpád utca közötti járdaszakasz, Építők útja 1. és a Gárdonyi utca közötti járdaszakasz, az Építők útján az óvoda felőli oldalon, Fő utca 2. és a Fő utca 28. közötti szakasz (régi posta és a Csúzli büfé között), Szabadság u. 72. előtti szakasz (Mező utcától a buszmegállóig), József Attila lakótelep rossz állapotú járdáinak felújítása: ebben az évben a Zrínyi utcai bekötő úttól a lóversenypálya felé tartó szakasz).

A fenti járdaszakaszokat az idei évben szeretnénk helyreállítani. Az előzetes költségbecslés szerint a helyreállítási munkálatok mintegy 24 millió forintba kerülnének. A felújítandó járdaszakaszok többsége térburkolatot kapna a régi szint megtartásával, vízelevezetés illetve árok rendezésével. A beavatkozással érintett helyszíneket lakossági bejelentések szerint állítottuk össze.

Az alábbi járdaszakaszok helyreállítását tervezzük a 2016. évben:
Előző 40 éves a Tamási Aranyerdő Óvoda és Bölcsőde