In Memoriam Csik Jánosné - Elhunyt az egykori pénzügyi osztályvezető

Szomorú kötelességének eleget téve adja hírül Tamási Város Önkormányzata, hogy életének 69. évében, türelemmel viselt betegsége után 2022. január 23-án elhunyt Csik Jánosné, született Gili-Kovács Aranka, korábbi pénzügyi osztályvezető.

Csik Jánosné 1972-2012. évek között megszakítás nélkül a közigazgatásban dolgozott, ez idő alatt folyamatosan magas színvonalon és kiemelkedő pontossággal látta el feladatait.

1979. március 16-tól a Tamási Járási Hivatal Pénzügyi, Terv és Munkaügyi Osztályán dolgozott, mint költségvetési csoportvezető.

1984. január 1-től a Tamási Városi Tanács VB, majd 1990. október 1-től a Tamási Városi Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztályát vezette, irányította a költségvetési és adócsoport munkáját, 2008-ig.

40 éves közszolgálati jogviszony után 2012 októberében vonult nyugdíjba.

Az általa településünk javára teljesített kiváló és magas színvonalú szakmai munkát, a közigazgatás iránti elkötelezettségét és emberi tulajdonságait egyaránt elismerve 2009. évben elnyerte a „Tamási Város Érdemes Köztisztviselője”, 2013. évben a „Tolna Megye Kiváló Köztisztviselője kitűntető címet.

Csik Jánosnét Tamási Város Önkormányzata saját halottjának tekinti, és ezúton is őszinte részvétét fejezi ki az egykori köztisztviselő családja felé.

Előző Meghívó a 2022. február 2-i testületi ülésre