Hagyományos Béri-verseny

Kipirult arcú diákok, versenyszellem, küzdés, sok nevetés, nagyszerű eredmények, jó hangulat és értékes nyeremények. Röviden összefoglalva így lehetne beszámolni a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és Kollégium immár hagyományos Béri-versenyéről, melyre idén 29 csapat nevezett.

Ebben az évben meghívást kaptak a versenyre a Pécsi Egyházmegye katolikus iskolái is, így érkeztek hozzánk Mohácsról és Lajoskomáromból is 7-8. osztályos diákok.

Természetesen a Würtz Ádám Általános Iskola, a Nagykónyi Tagiskola és a gimnázium csapatai is versenybe szálltak.  A csapatok háromfősek, március 23-án tehát 87 versenyző zsibongása töltötte meg a gimnázium auláját. A feladatok megoldása másfél órát vett igénybe, majd a 10. a osztály oldotta a feszültséget egy kvízjátékkal. A szendvicsebédet követte az eredményhirdetés. A második és harmadik helyezett csapatok tagjai értékes tárgynyereményekkel térhettek haza, az első helyezett csapatok pedig egy,  a gimnázium által szervezett jutalomkiránduláson vehetnek részt.

Álljon itt az első helyezést elért csapatok tagjainak neve:
humán (magyar-történelem)
Riba Zsófia, Lang Dóra, Wiborny Panna

közgazdasági (matematika-történelem)
Gácsi Zalán, Egyed Gergő, Gálos Csanád

reál-egészségügy (biológia-kémia)
Katona Katinka, Nyírő Péter, Borbély Bettina

német-informatika
Nováky Csilla, Tóth Kármen, Brandt Bianka

angol-informatika
Vásárhelyi Kornél, Lückl Levente, Szücs Péter

műszaki (matematika-fizika)
Csóka Patrik, Zengő Dominik, Závodi Dominik

 

Fegyveresi Anikó

Előző Képviselői fogadóórák 2016. áprilisában és májusában