Figyelem!!! Újabb időpontok a szelektív gyűjtőedények átvételéhez!!!

Tisztelt Tamási Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy Tamási Város Önkormányzata a február elején szervezett akciójához hasonlóan folytatja a lakossági szelektív gyűjtőedények kiosztását. Aki jogosult a gyűjtőedény átvételére és még nem élt a lehetőséggel, az az alábbi módon juthat hozzá.

A gyűjtőedény átvételére 2016. március 3. és március 12. között személyesen van lehetőség a város északi határán épülő csarnok (Philips melletti Tam-Bau Kft. csarnok) területén az alábbi időpontokban:

március 9. (szerda): 14:00-17:00 óra között,
március 3., 10. (csütörtök): 9:00-12:00 óra között,
március 4., 11. (péntek): 9:00-12:00; 14:00-17:00 óra között,
március 5., 12. (szombat): 8:00-12:00 óra között.

A szelektív gyűjtőedények méretei: 58x73x105 cm.

Az átvételhez kérjük, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját. A Biokom Kft-vel kötött hulladékelszállítási közszolgáltatási szerződésben szereplő személy illetve meghatalmazottja jogosult az átvételre.
A szelektív gyűjtőedényre igényt tarthat minden olyan háztartás, amely szerződésben áll a szolgáltatóval (Biokom Kft.), családi házas övezetben van és nincsen tartozása a szolgáltató felé. Felhívjuk figyelműket, hogy Kishenye és Fornád városrész is belterületbe tartozik, tehát az egyedi szerződéssel rendelkezők jogosultak a gyűjtőedények átvételére! A társasházak környezetében továbbra is működni fognak a gyűjtőszigetek.

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket, hogy a korábban meghirdetett komposztládák elfogytak, nincs módunk több komposztládát kiadni!

Megkérjük a tisztelt Lakosságot, hogy aki igényt tart a gyűjtőládára és még nem vette át, az a fenti időpontok valamelyikén tegye meg, mert az önkormányzatnak nem áll módjában hosszú ideig tárolni az edényeket!

Tamási Város Önkormányzata

Előző Magyarország megoldásai Európa problémáira