Értesítés várható vízhiányról

Értesítés várható vízhiányról

Tisztelt Tamási Lakosok! Sokak számára ismert, hogy Tamási Város központi belterületén elindult az ivóvíz minőség javító program kivitelezése.

Augusztusig olyan munkálatok folytak, melyek a lakosság ivóvíz ellátását nem befolyásolták, de a beruházás részeként 60 db vízhálózati csomópontot is át kell építeni, melynek során új tolózárak és szivacsos hálózatmosatás feltételeit biztosító szerelvényeket kell beépíteni, melyhez az érintett csomópontok környezetében el kell zárni az ivóvíz vezetékeket.

A kivitelező tájékoztatása szerint ezen munkálatokat munkanapokon 9 órától 16 óráig végezik az alábbi tervezett ütemezés szerint:

 

  • Október 18-22. között a Szabadság utca Ramivo-tól északra eső területén, a Csokonai u.-ban, a Csor-tos u.-ban, a Tóvölgy u.-ban, a Széchenyi u.-ban és a Vörösmarty u.-ban végzik a tolózár aknák átépí-tését. Ezen utcákban, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó Aradi-, Ady-,Kisfaludy-, Bercsényi-, Damjanich utcákban  vízhiány, illetve víz zavarosodás várható.
  • Október 25-29.  között  az Eötvös utcában, a Szabadság utca Eötvösu.-Széchenyi u. közti szakaszán, az Arany J. utcában, a Bezerédj utcában, a Csokonai utcában, a Széchenyi utcákban, és a Szt. István u.-ban végzik a tolózár aknák átépítését. Ezen utcákban, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó Bocskai-, Czuczor G.-, Tompa M.-, Deák F.- Béri Balogh Ádám-, Bethlen G.- és Perczel Mór utcákban, valamint a Kossuth téren vízhiány, illetve víz zavarosodás várható.
  • November 2-5. között a Bajcsy Zs.-, Rákóczi utcában végzik a tolózár aknák átépítését. Ezen utcák-ban, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó Gárdonyi-, Dnecz Á.-, Belátó-, Szent Márton-, Mátyás Király- és Betol Gy. utcákban vízhiány, illetve víz zavarosodás várható.
  • November 8-12. között az Erdőrész-, Kishenye-, Zrínyi- Dózsa Gy. utcákbanvégzik a tolózár aknák át-építését. Ezen utcákban, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó Szarkahegy-, Szurokhegy-, Petőfi és Szent István utcákban vízhiány, illetve víz zavarosodás várható.

Az esetleges károk megelőzése érdekében vigyázzanak, hogy a vízhiányos időszakban megnyitott csapokat mindig zárják vissza. Amíg a víz le nem tisztul, lehetőleg csak a hidegvizes csapokat használják, hogy a vas-pelyhek ne a vízmelegítő készülékekben csapódjanak ki, illetve a víz letisztulásáig mosógépet ne indítsanak.

A munkálatok miatt várható kellemetlenségek miatt kérjük megértő türelmüket!

A munkák további ütemezéséről folyamatosan tájékoztatást adunk.

Tamási Polgármesteri Hivatal
Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda

 

 

Előző Forgalmi rend változás a Hársfa utcában, Miklósvár utcában