Elstartol a nyári szezon a lovas pályán!

A hét végén megkezdődnek a nyári szezon versenyei. Elsőként június 8-9-e között egy Nemzeti díjugrató verseny kerül megrendezésre. A versenyre elsősorban a régió lovasait várjuk, akik remélhetőleg izgalmas versenyzésekkel döntik el az egyes kategóriák helyezéseit.

A verseny befejezését követően Tamási Város Önkormányzatának köszönhetően megkezdődik a bemelegítő pálya rekonstrukciója. Erre óriási szükség van, hiszen a versenyeken résztvevő lovasok a versenyre történő bemelegítés alkalmával közel ¾ órát töltenek el itt. Ezzel a felújítással szeretnénk a körülményeket olyan szintre emelni, amely méltó a versenyhelyszín egyéb körülményeihez. A talajfelújítással egyidejűleg a bemelegítő új korlátrendszert is kap.

A nyár következő rendezvényre július végén, egészen pontosan 27-28-án várjuk a díjugratást kedvelő lovasokat és természetesen a nézőket.

Augusztus 20-án, immáron 65-ik alkalommal megrendezésre váró Tamási Lovas Napok rendezvény sorozattal fogjuk zárni, mely terveink szerint eddig nem látott érdekességekkel teszi izgalmassá minden kilátogató néző számára az eseményt.

Minden rendezvényünkre minden lovast és lovassportokat kedvelő nézőt szeretettel várunk!

Horseman Lovassport Egyesület

Előző Áramszünet értesítő