Pályázati felhívás helyi védett értékek támogatására

Tisztelt ingatlantulajdonosok, kezelők és használók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének a helyi védett értékek támogatásáról szóló 3/2006. (I. 31.) számú rendeletében kapott felhatalmazás alapján, a helyi védelem alatt álló értékek megóvása, állaguk megőrzése érdekében adható támogatás elnyerése céljából, Tamási Város Polgármestere nyilvános pályázatot ír ki.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. április 19. (péntek) 12:00 óra.

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy az idei évben összesen 1.000 000 Ft támogatási összeg elnyerésére van lehetőség. A támogatás csak utófinanszírozással, az elvégzett munka igazolását követően folyósítható. Az elvégzett munkálatokról a számlákat legkésőbb 2024. szeptember 30-ig lehet benyújtani. A támogatás nem haladhatja meg az elvégzett munka igazolt költségének 50 %-át.

Az itt nem részletezett kérdésekben a fent hivatkozott rendeletben foglaltak az irányadóak. Bővebb felvilágosításért kérem, szíveskedjenek ügyfélfogadási időben (hétfő 8:00-18:00 és csütörtök 8:00-16:30) a Tamási Polgármesteri Hivatal Műszaki Hatósági Csoport vezetőjéhez (földszint 14. sz. iroda) fordulni.

Tamási Város Önkormányzata

 

Előző Teljesítménytúra - Tour de Hongrie