ESEMÉNYNAPTÁR

2017. szeptember 22-23-án a Tamási Művelődési Központ előtti rendezvénytéren várjuk kedves látogatóinkat a „TAMÁSI SZÜRETI NAPOK 2017” rendezvényeire!

Mindkét napon színes programokra hívjuk a borozni, beszélgetni, koccintani vágyókat. Szeptember 22-én, pénteken 17.00 és 24.00 óra között a „TOLNAI BOROK ÉJSZAKÁJA” rendezvénnyel kezdődik a program, ahol a borsátorban Tolna megyei borokat fogyaszthatnak a térre látogatók. A Tolnai Borút borai mellett vendégként a Szekszárdi Borút borászainak finom nedűit is megkóstolhatják. A borkóstolás kultúrájába vezet be a „Tanuljunk meg bort kóstolni!” program.

A színpadon 19.00 órától FERENCZY GYÖRGY ÉS A RACKAJAM koncertjére várjuk a közönséget, ezt követően 21 órától az ANTAL GÁBOR TRIÓ előadását élvezhetik a látogatók. (A két zenekarról külön hírben olvashatnak.)

Az est további része a baráti beszélgetésé, borozgatásé lesz a hangulatosan feldíszített téren.

Másnap, szeptember 23-án, szombaton 14 órától SZÜRETI FELVONULÁS ÉS MULATSÁG indul a Kossuth térről a Szabadság utcán a Penny Marketig, majd vissza a művelődési központ előtti rendezvénytérre. A felvonulás egy-egy pontján helyi és vendég művészeti csoportok adnak műsort a nézelődőknek. (Aranyerdő Óvoda és Szent Balázs Katolikus Óvoda csoportjai, Pántlika Néptánc Együttes, Rozmaring Német Nemzetiségi Asszonykórus, Tamási Koncert-Fúvószenekar, Cigány Kisebbségi Önkormányzat Tánccsoportja, Őszirózsa Népdalkör)

17 órától a színpadon a szekszárdi MUSLINCA FÉRFIKAR, az alapi MEZŐFÖLD NÉPI EGYÜTTES és a tamási PÁNTLIKA NÉPTÁNC EGYÜTTES műsorát élvezhetik.

Este a J.A.M SHOWBAND zenekar húzza a talpalávalót az utcabálon.

Ugyancsak este a rendezvénytér mellől indulnak és ide is érkeznek vissza a szüreti futás résztvevői.

Mindkét napon kézműves kirakodóvásár, vásári étkek várják a szüreti program látogatóit.

A rendezvényen kizárólag a borsátorban árult, engedéllyel forgalmazott borok fogyasztására, kóstolására és vásárlására lesz lehetőség.

Kiszolgálás, borfogyasztás csak üveg borospohárban történik, ami 600.-Ft-os áron lesz bérelhető a borsátorban, mely összeget az adott nap, illetve a rendezvény végén ugyanitt visszaválthatnak a látogatók, vagy ugyanilyen összegben palackozott borra válthatják. Otthonról hozott üveg borospohárban is kóstolhatnak bort. Lehetőség van borjegy vásárlására is, így ha cégek, intézmények, vállalkozások a rendezvény ideje alatt beváltható borjeggyel szeretnének kedveskedni alkalmazottaiknak, akkor a rendezvényt megelőző hét végéig jelezzék ezt a művelődési központban!

Örömmel vár mindenkit a rendezvényen a Tamási Művelődési Központ, a Tolnai Borút Egyesület és az Észak-Tolnai Hegyközség!

Tamási Szüreti Napok 2017

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei