ESEMÉNYNAPTÁR

Tamási Város Önkormányzata tájékoztatja a partnereket, hogy a 314/2012 (XI.08.) Kormányrendeletben rögzített kötelezettségeinek eleget téve elkészítette a város településfejlesztési koncepcióját.

A településfejlesztési koncepció a jogszabályban foglaltaknak megfelelő eljárási renddel és tartalommal készült, amelyet a Képviselő-testület határozattal fogad el. A koncepció a település környezeti, társadalmi, gazdasági adottságaira alapozó, a település egészére készített, a változások irányait és fejlesztési célokat hosszútávra meghatározó dokumentuma.

A partnerek tájékoztatása céljából Tamási Város Önkormányzata lakossági fórumot tart.

A lakossági fórum időpontja:
2018. október 3. (szerda)  16:00 óra   helyszíne: Tamási Közös Önkormányzati Hivatal (7090 Tamási, Szabadság u. 46-48.) Díszterme (1.em. 49.)

A koncepció 2018. október 12-ig megtekinthető munkaidőben a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal 5. számú irodájában, vagy letölthető innen:

Településfejlesztési koncepció

Észrevételeit, véleményét a partnerségi rend szabályzata alapján teheti meg írásos formában a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal címére (7090 Tamási, Szabadság u. 46-48.) vagy elektronikus úton a tampolgh@tamasi.hu címre eljuttatva legkésőbb 2018. október 12-ig.

Számítunk minden érdeklődő megjelenésére!

Tamási Város Önkormányzata

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei