ESEMÉNYNAPTÁR

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy városunkban 2017. október 1. napjától a kommunális hulladékok elszállítását a VERTIKÁL-Alisca Terra Konzorcium végzi. A heti rendszerességgel végzett szállítási időpontok egyelőre nem változnak, kivéve a meghirdetett időpontokat.

 

A meghirdetett időpontok 2017. évben és a gyűjtés fajtája:

 

  • lakóingatlanoknál keletkezett szelektíven gyűjthető hulladékok elszállítása október hónapban: október 11. (szerda) és október 25. (szerda)
  • lakóingatlanoknál keletkezett zöldhulladékok elszállítása: október 18. (szerda) és november 15. (szerda)
  • lakóingatlanoknál keletkezett lomok elszállítása: november 18. (szombat)


A lakóingatlanoknál keletkező szelektív hulladékokat a korábbi gyakorlattól eltérően sűrűbben, havi két alkalommal fogják elszállítani, minden páratlan héten. Gyakoribb lesz a szállítás a zöldhulladékok esetében is. Az idei évben októberben és novemberben is lesz zöldhulladék szállítás.

Minden szolgáltató váltáskor előfordulhatnak nehézségek, a szolgáltatásban keletkező apróbb hibák. Ezek általában annak tudhatók be, hogy a gyűjtést végző gépkocsik vezetői nem ismerik még a települést, óvatosak a begyűjtés végzésénél, nem találják meg a megadott címet, gyűjtőpontot, másként állítják össze az útvonaltervet.

Amennyiben a szolgáltatás végzésénél hiányosságot tapasztalnak, kérjük, jelentsék be az Alisca Terra NKft ügyfélszolgálati irodájában. Az ügyfélszolgálati iroda a korábbi szolgáltató által is megadott helyen és személyzettel üzemel tovább. (Tamási, Szabadság u. 53. tel.: 74/471-239  Ügyfélfogadás: H:8-11, K,Sz:8-11,13-15.30, Cs:13-15:30)

Továbbra is lehetőség lesz a hulladékok hulladékudvarban történő elhelyezésére, azonban a szolgáltatóváltás miatt átmenetileg szünetel az udvar nyitva tartása. A hulladékudvar nyitva tartásáról érdeklődjön az ügyfélszolgálati irodában!

Kérjük a tisztelt Lakosságot, hogy a szolgáltatóváltással kapcsolatos esetleges átmeneti nehézségek esetén is tanúsítsanak környezettudatos magatartást!

Tamási Város Önkormányzata

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei