ESEMÉNYNAPTÁR

Tisztelt jelenlegi előfizetők!

A Tamási Közös Önkormányzati Hivatal sikeresen lefolytatott ajánlattételi eljárását követően, folytatólagosan a Telenor Magyarország Zrt. mobilkommunikációs partnereként szerződött.

Az új konstrukció az Önök előfizetéseit is érintő változásokkal jár, amellyel kapcsolatos információkat az alábbiakban találnak:

A jelenlegi előfizetéseket minden előfizető saját tulajdonába szükséges, hogy átvegye, ami annyit jelent, hogy a módosítás elvégeztével, már teljes körű ügyintézésre lesz jogosult, akár telefonon keresztül jelszó segítségével, akár személyesen bármely Telenor üzletben.

A továbbiakban nem lesz szükség engedélykérésre ügyintézéshez, (kivételt képez az új hívó-számmal történő csatlakozás) sem esetleges készülékvásárláshoz, amely mostantól akár részletfizetéssel is történhet, mindenben Önök tudnak intézkedni.

Az új csomagba a meglévő előfizetések átvehetők és emellett új csatlakozásra is lehetőséget biztosítunk!

Mivel ezen csomag egyedi, üzletekben nem elérhető, új belépő esetén a Hivatal által kiállított engedéllyel igénybe vehető. Egy előfizető összesen 5 darab kedvezményes csomag igénybevételére jogosult, amelyből egy lehet meglévő 20-as hívószám, a többi vagy új előfizetés vagy más szolgáltatótól áthordozott előfizetésként csatlakoztatható.

A Telenor Magyarország Zrt. részéről hivatalunk engedélyével telefonon történő megkeresés érkezik, (tehát ezzel kapcsolatban nincs szükség személyes ügyintézésre) amelyben a szerződésük módosításához szükséges adatokat kérnek el szolgáltató kollegái.

A telefonos ügyintézés során lehetőség van szolgáltatás beállítások kérésére és akár új készülék vásárlására is, minden információt és felmerülő kérdésüket megválaszolják.
Az így elkészült szerződést, esetleges megrendelést Önökkel egyeztetett időpontban és helyszínre (akár munkahelyre is) futár szállítja ki, amelyet ekkor lehet és kell aláírni. Minden dokumentumból egy példány Önöknél marad.

Az új konstrukcióban megmarad az egymás közti korlátlan díjmentes beszélgetés minden ezen csomagban lévő előfizetővel (legyen családtag vagy kollega) a másodperc alapon lebeszélhető havidíj, emellett egy beépített internet szolgáltatás is társul a csomaghoz.

A továbbiakban egy új korlátlan beszélgetést biztosító csomag is választható tetszés szerint.

Tamási Közös Önkormányzati Hivatal

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
Facebook
Twitter @Tamasivaros Tweetjei